sometimes !

Har ni någon gång stått med ena benet i det förflutna och det andra benet i framtiden & totalt glömt bort nuet? Don't do it. Händer mig ofta att jag låter tankarna & alla känslorna ta över helt! Helst får det inte gå så långt för fy. Det är jobbbigt. Nu menar jag asså känslomässigt. 
 
Innan blev det alltid att allt gick överstyr & jag tyckte allt i livet var så dåligt. När det händer så måste man verkligen rycka upp sig. Jag har mer börjat fokusera på att ta en dag i taget. Skita i det som hände för två år sen som gör mig ledsen. Skita i allt jag TROR kommer hända. Skita i alla saker som får mig må dåligt (som vänner & andra saker)  Det är säkert fler än jag som känt just såhär att allt i livet suger. Men tänk såhär. Varför är livet så jäkla dåligt. Öppna ögonen & se allt det posetiva runt omkring din närvaro. Du har familj, vänner, kläder & mat för dagen.
 
Tycker alla borde vara nöjda med det dom har och verkligen tänka till en gång till, är livet verkligen så dåligt? Livet är till för att leva & må bra. Vi i sverige har det väldigt bra & det ska vi vara glada över. Älska människorna som älskar dig. Välj människorna som får dig till att må bra. Öppna ögonen och titta en extra gång på hur bra livet faktiskt är! Lev i nuet & ta en dag i taget mina vänner. Det är ju lite som It will be what you make of it :P
 
Hittade faktiskt en klockren bild som just förklarar allt jag känner just nu!!! Godnatt
 
 
Kram Shana:) 
0 kommentarer